Friday, October 10, 2014

Perempuan Psiko!

ape lah nasib aku first semester dah ada masalah housemate. dapat roomate dah okay tapi housemate pulak tak okay. biar aku jelaskan lagi HOUSEMATE ye bukan aku mention HOUSEMATES. so dengan erti kata lain sorang je housemate aku yg agak bermasalah. yang laen dah okay even tak boleh nak rapat sangat tapi boleh la setakat nak bertegur sapa, senyum ke ape. aku sendiri pun tengah confuse lagi yg housemate aku yg bermasalah tu orang ke makhluk laen?bukan ape keje dia memang cari gaduh aje. lama2 aku sendiri oun fed up.

lepas satu2 dia create masalah kecik jadi besar. kadang2 aku geram jugak nak tengking dia tu berlagak aje tomboy konon kuat la brutal ape la. tapi berlagak je lebih, poyo lebih..ppuihhhh! yang paling aku tak boleh tahan tu dua2 masalah bukan aku yang salah tapi still nampak aku yg salah pd dia. memang sah perempuan tu gila. dah la siap nak kelar pergelangan tangan bagai..hey perempuan kau psiko ke ape?

suka hati lah kau. aku dah tak nak campur dengan life kau. kau ada pun dalam rumah tu aku boleh buat2 macam kau takde. same macam kau buat aku rasa macam tu.