Monday, August 25, 2014

Perasaan itu

pernah rasa tak perasaan yg bercampur?means marah+frust+sedih+tak puas hati. ada yg pernah rasa ke?aku banyak kali dah rasa macam ni. tapi ape boleh buat, pendam je lah. bukan nya boleh nak memberontak tak tentu pasal. karang berdosa pulak aku. hurm. susah lah bila hidup tak rasa diperlukan atau permintaan tak dipenuhi. aku rasa macam 'what the life?!' kadang-kadang pernah rasa nak pegi negara orang and belajar or start life dekat sana tapi aku tahu bukan senang nak buat semua tu, sembang boleh la. hakikatnya aku tak boleh lari dari masalah. nak tak nak aku kena hadap jugak!

No comments: